EGY CIKK RÓLUNK A MARIE CLAIRE-TŐL 
fotózás

Forrás :  Marie Claire

"A hétköznapi emberek többsége a fotós kamerája előtt zavarba jön. Pedig egy profi fotózás, ahol mi játsszuk el a topmodell szerepét, egy sikeres, önbizalmat erősítő tréninggel is felér. Fodrász, sminkes és stylist hozza ki belőlünk a legjobb formánkat, a fotós pedig a számunkra legelőnyösebb pozitúrákban örökít meg az utókor számára. A képeket nézegetve aztán rájövünk, mennyire jó nők is vagyunk a valóságban."

Marie Claira cikk

Kriszta Fejes Kampány fotózás - Budapest

 

PORTFOLIÓ & GLAMOUR FOTÓZÁS 

KINEK ÉS MIÉRT AJÁNLJUK SZOLGALTATÁSUNKAT?

Ha eljössz hozzánk biztos lehetsz abban, hogy új emberként fogsz távozni. Sokan úgy keresnek fel bennünket, hogy elégedetlenek önmagukkal. Nap mint nap ugyanazokat a feladatokat végzik munka helyükön, illetve magánéletükben. Az emberek egy idő után belefáradnak ebbe a folytonos körforgásba és elegük lesz a szürke mindennapokból, problémákból. Megrendelőink látni szeretnék a magukban rejlő igazi nőt, szépséget és ezt bizonyítani maguknak, illetve megmutatni a külvilág felé a legszebb módon, képekbe foglalva. Egy glamour fotózás vagy egy portfolió fotózás lehetőséget ad ennek beteljesüléséhez. Mi segítünk Neked felszínre hozni azt a szépséget, ami már benned van.  Ne gondolkozz sokat, gyere el hozzánk és mutasd meg magad!

Blikk cikk

Kustánczi Lia videoklipp forgatás - Seychelle

 

A FOTÓZÁS NAPJA

Bármi kérdésed felmerült a fotózással kapcsolatban, eddigre már mindenre választ kaptál. A fotózás megkezdése előtt tartunk egy rövid megbeszélést a műteremben. Ezen a napon találkozunk Veled először. Kitaláljuk a Neked legmegfelelőbb smink / frizurát és összeállítjuk a legütősebb ruha szettjeidet . A Te egyéni elképzeléseidet is megvalósíthatjuk. Hozz magaddal fotókat sminkekről, frizurákról, vagy csak olyan képeket, amik tetszenek Neked és mi rekonstruáljuk azt. Miután megbeszéltünk minden részletet, annak érdekében, hogy Te minél gyönyörűbb és lehengerlőbb lehess fotózásodon illetve a fotóidon, utána irány a smink szoba. Itt készítjük el sminkedet és frizurádat profi szakemberek segítségével. A munka nagyon jó hangulatban folyik, de ha eljössz hozzánk ezt Te is megtapasztalhatod. A műtermi fotózás elején készítünk pár próba felvételt, hogy megszokhasd a kamerát, fényeket és az új környezetet. A beállásokban, „pózolásban” 100%-ban segítek Neked. Fotózásodon a műteremben csak Én leszek jelen. Biztosítunk arról, hogy ezen a napon nagyon jól fogod érezni magad, gyönyörű leszel, és fantasztikus fotóid fognak születni

 

újságcikk

Nana's Fashion fotózás - Budapest

 

MIT HOZZ MAGADDAL A FOTÓZÁSRA

Pakold össze kedvenc ruháidat és hozd el magaddal, hiszen minél több ruha van Nálad, annál „színesebbek” lesznek a képeid. A ruhákat és kiegészítőket személyre szabva állítjuk össze Neked saját ruhatáradból. Fontosnak tartjuk, hogy a Rólad készült fotók tükrözzék egyéniséged és jól érezd magad a fotózáson.

portré fotózás

INGLOT kampány fotózás Dominiqu Robertsel

 

NEM VAGYOK MODELL, MÉG SOHA NEM VOLTAM FOTÓZÁSON

Egy percig se félj! Az emberek többsége kellemetlenül érzi magát, ha fotózzák. Pózolni kell és a vakuk is villognak a szemébe. Ez az érzés csupán az első 10 percig tart, utána rájössz, hogy ez nem is olyan nehéz. Mi segítünk abban, hogy felszabadult légy és a legjobb formádat mutasd majd. Sok beállítás van, melyek közül kiválasztjuk a Neked legmegfelelőbbet. Természetesen, ha egyedi ötleted van, azt is megvalósíthatjuk.

divat fotózás

OMC Word Championship 2018 1. helyezett - Dominique Roberts - Párizs

 

RETUSÁLÁS

Digitális alakformálás / karcsúsítás (plasztika), fiatalítás, bőrhibák javítása, színkorrekció

portfolió fotózás nagy ádám

DARK ROMANCE - Dubai

 

BEJELENTKEZÉS

Miután bejelentkeztél fotózásra, a portfolió készítés első szakasza a fotóssal való egyeztetés. A beszélgetés során ruhákról a fotók stílusáról, kiegészítőkről és egyéb ezzel kapcsolatos dolgokról fog szó esni. A megbeszélés telefonon történik

portfolió fotózás

Cyprus 2017 - Amazone

 

"Szia Ádám!
Nagyon jól éreztem magam veletek, a képek pedig egyszerűen csodásak. Az összes kép csodás, retusálás nélkül is, de azzal egyszerűen… gyönyörű. Sokat kaptam ettől, önbizalmat, vidámságot, büszkeséget. A legtöbbet kihoztad belőlem, amit csak lehetett. Köszönöm Nektek, köszönök mindent. Anikó”

Másrészt, ajánljuk azoknak, akik meg szeretnék örökíteni magukat professzionális szinten az utókornak, vagy szeretnének olyan különleges fotó sorozatot, ami másnak biztosan nincs.

 

MEGRENDELÉSI SZABÁLYZAT

A megrendelést bárki visszamondhatja, amennyiben azt jelzi a fotózás előtt minimum 72 órával. A megrendelés visszamondásának írásban kell történnie az alábbi e-mail címen: fotostudio@nagyadam.hu , a fenti határidőn belül. Ellenkező esetben a megrendelés visszamondása érvénytelen, cégünk a megrendelés értékének 30%-át visszatartja, illetve igényli.

18 éven aluli megrendelők esetében, a megrendelés véglegesítéséhez szükséges mindkét szülő írásbeli beleegyező nyilatkozata és a fotózáson való szülői részvétel. A beleegyező nyilatkozatot kérésre e-mailben elküldjük.

 

időpont kérés fotózásra

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email