EGY CIKK RÓLUNK A MARIE CLAIRE-TŐL 

fotózás

Forrás :  Marie Claire

"A hétköznapi emberek többsége a fotós kamerája előtt zavarba jön. Pedig egy profi fotózás, ahol mi játsszuk el a topmodell szerepét, egy sikeres, önbizalmat erősítő tréninggel is felér. Fodrász, sminkes és stylist hozza ki belőlünk a legjobb formánkat, a fotós pedig a számunkra legelőnyösebb pozitúrákban örökít meg az utókor számára. A képeket nézegetve aztán rájövünk, mennyire jó nők is vagyunk a valóságban."

Marie Claira cikk

Kriszta Fejes Kampány fotózás - Budapest

GLAMOUR FOTÓZÁS ÉS PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

Kinek és miért ajánljuk szolgáltatásunkat? 

Ha eljössz hozzánk biztos lehetsz abban, hogy új emberként fogsz távozni. Sokan úgy keresnek fel bennünket, hogy elégedetlenek önmagukkal. Nap mint nap ugyanazokat a feladatokat végzik munka helyükön, illetve magánéletükben. Az emberek egy idő után belefáradnak ebbe a folytonos körforgásba és elegük lesz a szürke mindennapokból, problémákból. Megrendelőink látni szeretnék a magukban rejlő igazi nőt, szépséget és ezt bizonyítani maguknak, illetve megmutatni a külvilág felé a legszebb módon, képekbe foglalva. Egy glamour fotózás vagy egy portfolió fotózás lehetőséget ad ennek beteljesüléséhez. Mi segítünk Neked felszínre hozni azt a szépséget, ami már benned van.  Ne gondolkozz sokat, gyere el hozzánk és mutasd meg magad!

Blikk cikk

Kustánczi Lia videoklipp forgatás - Seychelle

Mi is az a glamour fotózás?

A glamour fotózás olyan fotózási stílus, amely kiemeli a modellek szépségét és szexualitását. A glamour a divatfotózás különleges alműfaja, és általában színben és alacsony fényerőben van megvilágítva. A glamour fotózás kreatív kompozíciókat és különleges háttereket használ, hogy a modelleket szépségükben kiemelje. A glamour fotózásnak sokféle típusa és stílusa van, de minden esetben a modellek szépségét kívánja bemutatni.

A glamour fotózás egy érdekes fotográfiai műfaj, amely lehetővé teszi a modellek számára, hogy megmutathassák nőiességüket. Ez a fotózási stílus az 1940-es években kezdődött, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. A glamour fotózás olyan fotózási műfaj, amely a modell személyiségét, szépségét helyezi előtérbe. A legtöbb glamour fotózás alkalmaz némi retusálást, hogy felerősítse a modell különlegességét és adottságait. A glamour fotózás sok különböző stílust és művészi hatást kínál. Ezen kívül a glamour fotózás lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kreatív módon adják vissza a modell egyéniségét egy gyönyörű megjelenését

A glamour fotózás egyre népszerűbbé válik a digitális technológiák megjelenésével. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy teljes mértékben kihasználják a digitális technológiákat, hogy elérjék a kívánt eredményt. A digitális technológia lehetővé teszi a fotósok számára, hogy különleges effekteket és árnyékokat használjanak, hogy létrehozzák a tökéletes glamour fotót.

glamour fotózás makeup

Milyen smink kell egy glamour fotózásra?

A glamour fotózásoknál a szemek az elsődleges szerepet játsszák. A glamour fotózáshoz egy bőséges, de harmonikus smink szükséges. A sminknek ki kell emelni a modell arcának természetes vonalait és színeit. A legfontosabb szempont az alapozás és a negfelelő tónusok kiválasztása. Ajánlott krémes alapozót használni, hogy fényesebb megjelenést kapjon az arc. Érdemes szemöldökceruzával és szempillaspirállal hangsúlyozni a szemeket, a szemhéjakra pedig nagyobb mennyiségű szemhéjpúdert és szemhéjtusokat használni. A szájra pedig élénk színű rúzst, mattosítást vagy szájfényt kell alkalmazni. Arcra és nyakra pedig illő mennyiségű alapozót, bronzosítót és highlightert kell használni a csillogás érdekében. A highlighter használatával szépen ki lehet emelni az arcvonalakat és csillogó természetességet ad a modell arcának.

 

Mi alapján válasszak stúdiót?

A műterem illetve a fotóstúdió választása az egyik leglényegesebb szempontja a fotózásnak. A képeid háttere vagyis a stúdió stílusa erősen befolyásolják a fotók hangulatát. Ez lehet egy berendezett stúdió vagy lehet egy teljesen letisztúlt környezetű műterem.Tűzd ki a céljaidat és határozd meg, hogy milyen típusú fotókat szeretnél készíteni. Fontos figyelembe venni hogy az adott műtermben el tudod e képzelni magad és hasonulni tudsz-e a hangulatával. Ha nincs konkrét elképzelésed akkor támaszkodj rám és együtt kiválasztjuk a neked legmegfelelőbb helyszínt.

 

A fotózás elött ne tedd

A fotózás előtti 1-2 napban mindenképp kerüld a szoláriumokat. Ha barnábbnak akarsz tűnni a fotókon a saját bőrszínednél az photoshop segítségével javítható illetve korrigálható. Sok fajta bőrtipus létezik amelynek nem tesz jót a szolírium. Elképzelhető, hogy a fotózás napján még mindig vörös tónusú lesz a bőröd.  A leégett bőrből nehéz szép bőrszínt reprodukálni.

Mindenképp kerüld arcon végzett drasztikusabb kozmetikai beavatkozásokat. Szemöldök tetoválás, szájkontúr tetoválás stb...Az arcodra szükség lesz a fotózáson:)    

 

A fotózás napja

Bármi kérdésed felmerült a fotózással kapcsolatban, eddigre már mindenre választ kaptál. A fotózás megkezdése előtt tartunk egy rövid megbeszélést a műteremben. Ezen a napon találkozunk Veled először. Kitaláljuk a Neked legmegfelelőbb smink / frizurát és összeállítjuk a legütősebb ruha szettjeidet . A Te egyéni elképzeléseidet is megvalósíthatjuk. Hozz magaddal fotókat sminkekről, frizurákról, vagy csak olyan képeket, amik tetszenek Neked és mi rekonstruáljuk azt. Miután megbeszéltünk minden részletet, annak érdekében, hogy Te minél gyönyörűbb és lehengerlőbb lehess fotózásodon illetve a fotóidon, utána irány a smink szoba. Itt készítjük el sminkedet és frizurádat profi szakemberek segítségével. A munka nagyon jó hangulatban folyik, de ha eljössz hozzánk ezt Te is megtapasztalhatod. A műtermi fotózás elején készítünk pár próba felvételt, hogy megszokhasd a kamerát, fényeket és az új környezetet. A beállásokban, „pózolásban” 100%-ban segítek Neked. Fotózásodon a műteremben csak Én leszek jelen. Biztosítunk arról, hogy ezen a napon nagyon jól fogod érezni magad, gyönyörű leszel, és fantasztikus fotóid fognak születni

 

újságcikk

Nana's Fashion fotózás - Budapest

 

Mit hozzak magammal a fotózásra?

Pakold össze kedvenc ruháidat és hozd el magaddal, hiszen minél több ruha van Nálad, annál „színesebbek” lesznek a képeid. A ruhákat és kiegészítőket személyre szabva állítjuk össze Neked saját ruhatáradból. Fontosnak tartjuk, hogy a Rólad készült fotók tükrözzék egyéniséged és jól érezd magad a fotózáson.

portré fotózás

INGLOT kampány fotózás Dominiqu Robertsel

 

Nem vagyok modell, még soha nem voltam fotózáson

Egy percig se félj! Az emberek többsége kellemetlenül érzi magát, ha fotózzák. Pózolni kell és a vakuk is villognak a szemébe. Ez az érzés csupán az első 10 percig tart, utána rájössz, hogy ez nem is olyan nehéz. Segítek abban, hogy felszabadult légy és a legjobb formádat mutasd majd. Sok beállítás van, melyek közül kiválasztom a Neked legmegfelelőbbet. Természetesen, ha egyedi ötleted van, azt is megvalósíthatjuk.

divat fotózás

OMC Word Championship 2018 1. helyezett - Dominique Roberts - Párizs

 

RETUSÁLÁS

Digitális alakformálás / karcsúsítás (plasztika), fiatalítás, bőrhibák javítása, színkorrekció

portfolió fotózás nagy ádám

DARK ROMANCE - Dubai

 

BEJELENTKEZÉS

Miután bejelentkeztél fotózásra, a portfolió készítés első szakasza a fotóssal való egyeztetés. A beszélgetés során ruhákról a fotók stílusáról, kiegészítőkről és egyéb ezzel kapcsolatos dolgokról fog szó esni. A megbeszélés telefonon történik

portfolió fotózás

Cyprus 2017 - Amazone

 

"Szia Ádám!
Nagyon jól éreztem magam veletek, a képek pedig egyszerűen csodásak. Az összes kép csodás, retusálás nélkül is, de azzal egyszerűen… gyönyörű. Sokat kaptam ettől, önbizalmat, vidámságot, büszkeséget. A legtöbbet kihoztad belőlem, amit csak lehetett. Köszönöm Nektek, köszönök mindent. Anikó”

Másrészt, ajánljuk azoknak, akik meg szeretnék örökíteni magukat professzionális szinten az utókornak, vagy szeretnének olyan különleges fotó sorozatot, ami másnak biztosan nincs.

 

MEGRENDELÉSI SZABÁLYZAT

A megrendelést bárki visszamondhatja, amennyiben azt jelzi a fotózás előtt minimum 72 órával. A megrendelés visszamondásának írásban kell történnie az alábbi e-mail címen: fotostudio@nagyadam.hu , a fenti határidőn belül. Ellenkező esetben a megrendelés visszamondása érvénytelen, cégünk a megrendelés értékének 30%-át visszatartja, illetve igényli.

18 éven aluli megrendelők esetében, a megrendelés véglegesítéséhez szükséges mindkét szülő írásbeli beleegyező nyilatkozata és a fotózáson való szülői részvétel. A beleegyező nyilatkozatot kérésre e-mailben elküldjük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email